08 de febrer de 2016
08.02.2016
El programa actual està caducat

Figueres obre un procés participatiu per actualitzar el Pla d'Igualtat Municipal

S'ha convocat una primera reunió oberta a tots els grups municipals, les entitats que treballen en matèria d'Igualtat i a totes les associacions

08.02.2016 | 12:56

L'Ajuntament de Figueres ha anunciat, aquest dilluns, l'obertura d'un procés participatiu per actualitzar el Pla d'Igualtat Municipal. L'actual document marc tenia una vigència de 2013 a 2015 i ara pertoca fer-ne una revisió.

La voluntat de la Regidora de la Dona i del SIAD (Servei d'Informació i Atenció a les Dones) és obrir un procés participatiu per elaborar el nou Pla, s'ha convocat una primera reunió oberta a tots els grups municipals, les entitats que treballen en matèria d'Igualtat i a totes les associacions de la ciutat. La trobada, oberta també a tots els veïns interessats, es durà a terme el pròxim 11 de febrer, dijous, a les 19.30h a la Sala de Plens de l'Ajuntament. En aquesta reunió es fixarà la metodologia i el calendari fins a l'aprovació del nou Pla. Hi participaran la Regidora de la Dona, Dolors Pujol, i el regidor de Participació Ciutadana, Francesc Cruanyes, a més dels tècnics del SIAD.
 
El Pla d'igualtat municipal de Figueres 2013-2015 preten ser l'eina que permeti guiar l'actuació de les persones que formen l'Ajuntament per avançar cap a una societat més igualitària, justa i democràtica. El Pla s'adreça a tota la població del municipi, dones i homes, perquè els resultats que se'n derivin beneficiïn a tota la societat en el seu conjunt. 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook