La Unió Esportiva Figueres haurà d'esperar a una altra ocasió per tirar endavant el projecte de construcció d'un local social a l'Estadi de Vilatenim, que és de propietat municipal però que gestiona en règim de concessió. El plenari ordinari de febrer havia d'aprovar definitivament l'obra, amb una inversió de dues fases que consistien en 110.785 euros per a cobrir una part de la grada a mode de mirador i 21.997 euros destinats a la seva adequació com a local social per al club.

El govern de CiU i PSC, que està amb minoria de deu regidors, no va poder comptar amb el vot del regidor convergent Jordi Masquef ja que es va haver d'absentar de la votació per la seva vinculació amb l'entitat. L'oposició també tenia la baixa de Montse Boher (CUP) però els seus deu vots contraris van tombar la proposta.

Tots els portaveus de l'oposició (ERC, CUP, C'S, PP i CxF) van argumentar que "aquesta obra no és prioritària" en un moment com aquest, deixant clar que la seva negativa no anava en contra de la Unió Esportiva Figueres "sinó qe cal diversificar les inversions". Alguns d'ells van alertar de les mancances greus que pateixen altres instal·lacions esportves municipals. La republicana Maria Perpinyà també va explicar que consideraven el local "d'un ús excessivament restrictiu per a una sola entitat". Maria Àngels Olmedo (PP) va posar com a exemple les greus deficiències que hi ha a l'Estadi Albert Gurt, reconegudes explícitament pel regidor d'Esports César Barrenechea (PSC).

L'alcaldessa Marta Felip va defensar el projecte tot assegurant que l'equip de Govern preveu altres inversions esportives importants a la ciutat durant aquest exercici.

Al final, el govern es va quedar sol i va perdre la proposta amb deu vots en contra per nou a favor.