L´Escala disposa des d´aquest dijous d´un nou portal turístic, amb un disseny més modern i que facilita la navegació a l´usuari, i que incorpora, com un dels principals valors afegits, un motor de reserves propi que inclou des de les diferents opcions d´allotjament a restaurants i activitats. El nou portal www.visitlescala.com s'ha presentat aquest dijous al vespre, en el marc d´una conferència sobre "la importància de les TIC aplicades al sector turístic", a càrrec del cap de Màrqueting del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Marin.

"La nostra aposta és per estimular, promocionar, dinamitzar i ajudar a comercialitzar el sector turístic de l´Escala, aglutinant tota l´oferta en un sol lloc i reforçant la col·laboració entre el sector públic i privat", remarca la regidora de Turisme, Marta Rodeja. El nou portal turístic està preparat per tal que el sector privat pugui gestionar les seves pròpies ofertes, amb l´ajuda si ho necessiten d´una product manager, que també s´encarregarà de dinamitzar la pàgina i assegurar-ne el bon posicionament. Un altre valor important del portal és la creació de vendes creuades entre diferents proveïdors de serveis, amb l´objectiu d´incrementar la comercialització de l´oferta turística del municipi.

L´usuari del nou portal té accés ràpid a tota la informació local, segmentada per a diferents públics i interessos (platges, gastronomia, senderisme, activitats nàutiques, museus, cultura...), així com al motor de reserves i l´agenda local.

L'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, ha fet una crida al sector privat, àmpliament representat a la sala, a fer-se seva aquesta eina i aprofitar al màxim les noves possibilitats que ofereix.

Coincidint amb la posada en funcionament del nou portal, s´ha presentat el primer vídeo de la campanya "l´Escala, tot un món", amb que es vol incidir en l´objectiu de difondre les possibilitats de gaudir del municipi a qualsevol època de l´any.