22 de gener de 2016
22.01.2016
Promoció

Correos de Llançà fa un mata-segell turístic dedicat a Sant Pere de Rodes

Filatèlics, clients i turistes poden sol·licitar aquesta estampació especial per als seus enviaments a l'oficina de Correos

22.01.2016 | 13:19
Imatge del mata-segells

L´oficina de Correos de Llançà estrena avui un mata-segells permanent dedicat al Monestir de Sant Pere de Rodes, amb el qual es pretén col·laborar a la projecció nacional i internacional del monument, la localitat i de l´Alt Empordà.

Aquest mata-segells, que estarà permanentment a l´oficina des d´avui, ha estat dissenyat per atendre les peticions dels veïns de la localitat, els filatèlics i els turistes que desitgin estampar-lo a les seves trameses postals, enriquint-les així amb la referència al Monestir.
A més de la seva coneguda silueta, al mata-segells apareix el nom de la població i la data de l´enviament. Així, Sant Pere de Rodes i el nom de Llançà viatjaran per tot el món plasmats a les cartes i postals que s´enviïn des de l´oficina, exercint d´ambaixadors de tota la comarca i de la Costa Brava.

Correos ha emès enguany 40 mata-segells turístics destinats a les oficines postals més importants de Catalunya, dissenyats per col·laborar amb la promoció turística, fent difusió de llocs i monuments emblemàtics mitjançant els enviaments de correspondència

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook