Les obres a la plaça mossèn Pere Puig de Borrassà, situada davant de l´església de sant Andreu i coneguda popularment amb el nom de Parc, han dignificat aquest espai presidit per aquest temple de façana i campanar barrocs. Amb la nova fesomia de la zona, aquests elements característics de l´església tornen a lluir amb la seva màxima esplendor. Les obres s´inauguren aquest dissabte, a les 12 del migdia, en el marc de la festa de Sant Sebastià, amb la presència del president de la Diputació de Girona, Pere Vila.

A la plaça Major, s´hi ha creat una gran vorera de toves naturals que abraça la façana de l´Ajuntament i la lateral de l´església millorant la relació espaial dels dos àmbits.

Amb aquestes obres, la visió d´aquests espais i tot l´entorn s´erigeix majestuosa i representativa, i convida els veïns a gaudir-ne diàriament i continuar centrant-hi la seva vida cívica. Els treballs els ha fet l´empresa Salvador Serra. Pel seu finançament, s´ha comptat amb dues subvencions de la Diputació de Girona que, globalment sumen 33.675 €..