L´Ajuntament de Castelló d´Empúries s´ha posat en contacte amb els administradors i presidents d´escala del sector Delta Muga d´Empuriabrava per posar-los un ultimàtum. "Hem donat dos mesos de temps als propietaris perquè facin les ­obres de millora per passar a mans municipals i, si no les fan, serà l´Ajuntament que actuarà de forma subsidiària", explica el regidor d´Urbanisme de l´Ajuntament castelloní, José Manuel Gallego (Plataforma Cívica), el qual afegeix que "la gran majoria de propietaris ja hi està d´acord".

L´objectiu d´aquesta mesura és continuar amb el procés per rentar la cara d´un sector molt degradat de la marina d´Empuriabrava i que es troba situat en una zona de primera línia de mar.

"Volem acabar amb la mala imatge que ofereix aquest sector d´Empuriabrava", argumenta Gallego. "La gent ja no vol venir a viure aquí perquè és una zona deprimida", lamenta el regidor, segons el qual "en aquest sector, hi ha problemes d´ocupació d´habitatges i també s´han denunciat casos de tràfic de drogues".