01 de gener de 2016
01.01.2016
Servei públic

Castelló estrena amb un mòbil l'enllumenat del Passeig d'Empuriabrava

En total s´hi han instal·lat 64 punts de llum en una distància de 1.300 metres i el seu funcionament és per telegestió.

01.01.2016 | 10:08
El passeig d´Empuriabrava il·luminat.

A les 20h del vespre d'aquest dimecres, les autoritats municipals s'han desplaçat fins al davant de l´edifici Girasol per a portar a terme la inauguració de la segona fase de l´enllumenat del Passeig Marítim d´Empuriabrava. L´encesa es va fer per telegestió a través d´un telèfon mòbil, segons iforma l'Ajuntament.

L´estiu passat ja es va poder gaudir de la primera fase de l´enllumenat al passeig que hi ha a tocar de la sorra. Amb aquesta primera actuació ja es va notar més seguretat a la zona i molts turistes hi passejaven a la nit.

Amb aquesta segona fase enllestida ara toca arranjar les voreres, eliminar les boles de formigó i fer un carril bici que connecti amb la via verda de La Muga. La remodelació del Passeig també preveu la instal·lació de fonts ornamentals i l´obertura de nous locals de restauració on hi havia l´antiga discoteca Passarel.la. Tot plegat ha d´estar acabat abans de l´inici de la temporada turística per què quan arribin els primers visitants comprovin i gaudeixin de la transformació que haurà patit aquest sector.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook