23 de desembre de 2015
23.12.2015
Control de trànsit

Adif invertirà 14,9 MEUR a l'AVE entre Puigverd de Lleida i Figueres-Vilafant

La companyia ha licitat el contracte d'aquestes actuacions per un període de dos anys

23.12.2015 | 13:02

Adif ha licitat un contracte sobre manteniment de les instal·lacions de control de trànsit per al tram de la línia d'alta velocitat Puigverd de Lleida –Barcelona-Figueres amb un pressupost de 14,9 milions d'euros i un termini d'execució de dos anys.

D'altra banda, també s'ha adjudicat el contracte per al manteniment d'aquestes instal·lacions al tram entre Madrid i Puigverd de Lleida per un import de 33,06 milions d'euros. La companyia ha apuntat que l'objecte del contracte és el manteniment preventiu i correctiu de les instal·lacions de senyalització, sistemes de protecció de tren, sistemes bàsics de supervisió de l'explotació i seguretat, equipaments complementaris de vigilància i supervisió, dispositius antidespreniments en boques de túnel i subministrament d'energia en edificis tècnics.

Entre aquestes instal·lacions, hi figuren enclavaments electrònics, circuits de via, el comandament, control i supervisió de desviaments i sensors de rodatge, accionaments, senyalització lateral, ERTMS nivells 1 i 2, ASFA, sistemes d'energia, detectors de caiguda d'objectes, cables d'alimentació i senyalització, caixes de connexió i edificis i sales tècniques.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook