17 de desembre de 2015
17.12.2015
Decret de l'alcaldia

Les obres de l'Erato estan aturades per no complir la llicència concedida

El 7 d'octubre la CUP va demanar que s'aclarís si les obres s'ajustaven als usos i llicències atorgades

17.12.2015 | 11:22

El passat 7 d'octubre la CUP va demanar per escrit a l'Ajuntament de Figueres que s'aclarís si les obres que s'estaven duent a terme a l'Erato es corresponien amb els usos i llicències atorgades. La formació, segons ha explicat avui en un conmunicat, tenia indicis que s'estava vulnerant la legalitat urbanística, i a principis de desembre va rebre el decret de l'alcaldessa en què al llarg de 7 pàgines l'aparellador municipal, amb el vistiplau de l'arquitecte municipal, relata totes les irregularitats detectades. El decret conclou que s'han d'aturar les obres de forma immediata ja que no s'ajusten al projecte pel qual la promotora Nova Cadieisa tenia permís.

Pel regidor de la CUP Lluís Armengol, "es tracta de l'enèsima irregularitat en el projecte de l'Erato", i recorda que "les diferents modificacions de projecte que s'hi han dut a terme han provocat que es perdi la seva funció inicial. En aquest sentit, Armengol va tornar a incidir en el fet que l'Ajuntament no ha pres les mesures necessàries per tal de garantir que els usos establerts s'acabin complint".

Així mateix, Armengol afirma que la seva formació "veu amb bons ulls que es rehabilitin els edificis de la ciutat que estan malmesos", però demana que "tots els ciutadans obtinguin les mateixes condicions de l'administració".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook