08 de desembre de 2015
08.12.2015
Vila-sacra

Vila-sacra entra amb força al circuit de mercats de segona mà

Una iniciativa privada aplega, cada diumenge, un màxim de 130 parades i l'Ajuntament vol que es reorienti cap a una fira de brocanters

08.12.2015 | 17:45
El mercat de segona mà de Vila-sacra

D´ençà del mes de novembre, el municipi de Vila-sacra forma part del circuit de mercats de segona mà que s´organitzen a la comarca. La zona Roqueta acull, cada diumenge, una activitat promoguda de forma particular i que es desenvolupa en sòl privat. El nombre de parades es limita a les 130 i l´Ajuntament de Vila-sacra, conjuntament amb els Mossos d´Esquadra, controla que se segueixi la normativa legal. "Som conscients que es pot crear un problema de trànsit, ja que molts vehicles s´aparquen als vorals de la carretera C-260", explica l´alcaldessa, Maria Carme Barceló.

El consistori vila-sacrenc recela del caràcter dinamitzador d´aquest mercat. "Hauríem valorat positivament aquest mercat com a dinamitzador del municipi si això fos un mercat de brocanters", manifesta Barceló, la qual reclama als promotors de la iniciativa que "si ho reorienten cap aquí, tindran la nostra col·laboració. Si continua sent un mercat de segona mà –afegeix l´alcaldessa–, no té massa futur". L´Ajuntament es mostra disposat a controlar "estrictament" que les parades portin articles legals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook