29 de setembre de 2015
29.09.2015
Turisme

Macrojornada comercial a Figueres per a l'oferta de turisme d'interior

El Castell de Sant Ferran acull aquest dimecres, dia 30, el Buy Catalunya Natura, Interior, Muntanya i Pirineus

29.09.2015 | 17:56

Aquest dimecres, 30 de setembre, l'Agència Catalana de Turisme (ACT), organitza, al Castell de Sant Ferran de Figueres, el Buy Catalunya Natura, Interior, Muntanya i Pirineus. Es tracta d'una macrojornada on prop de 120 empreses i institucions turístiques catalanes promocionaran i vendran la seva oferta especialitzada en aquest segment entre una vuitantena d'operadors turístics d'una vintena de mercats internacionals.

En total, més de 2.350 cites comercials individualitzades amb l'objectiu de generar el màxim de negoci.
 
Després de la jornada comercial, els operadors participants prendran part en diversos viatges de familiarització per conèixer de primera mà l'oferta catalana en turisme rural, actiu, esports d'aventura i enoturisme, així com alguns dels llocs més emblemàtics de l'interior i la muntanya de Catalunya.
 
Aquesta acció s'emmarca en la celebració de l'any temàtic que enguany la Generalitat dedica al turisme interior i de muntanya. Els objectius principals d'aquesta iniciativa són potenciar l'oferta turística catalana de les comarques de l'interior per aconseguir un reequilibri territorial dels fluxos turístics, i ajudar les petites i mitjanes empreses d'aquests territoris en la promoció i comercialització de les seves propostes turístiques.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema