13 de setembre de 2015
13.09.2015
Propostes municipals

Llançà consolida el sector de destí turístic familiar

Més d'un miler de persones han participat a les seves visites guiades gratuïtes

13.09.2015 | 11:19
Un grup durant una visita guiada.

Durant l'estiu 2015, s'ha proposat des de l'Àrea de Turisme de Llançà  un extensiu programa de visites guiades gratuïtes denominat "Descobreix el nostre territori". Aquest programa compleix la seva onzena  edició i ha estat operatiu durant els mesos de juliol i agost.
 
Es tractava d'una proposta de 8 visites guiades setmanals: "El tresor del pirata tort", "Indrets màgics de Cap de Ras", "Nit d'estels a l'Albera", "Els sons del Cap de Creus", "Llançà i el Parc Natural de Cap de Creus", "Llançà,del color al blanc i negre", "Llançà Medieval teatralitzat" i "La Porta del Cap de Creus amb el Museu de l'Aquarel·la".
 
Cal remarcar que totes les visites han estat gratuïtes i molt orientades en fer-les amb tota la família. Aquest clar objectiu ha generat que més d'un miler d'usuaris participessin a les activitats aconseguint una mitjana de 20 usuaris/sortida.
 
"Hem aconseguit un 80-85% d'ocupació en cada visita al mes de juliol i a tenir-les plenes amb molta antelació al mes d'agost" afirma de l'Àrea Turisme de l'Ajuntament de Llançà.
 
Durant aquesta tardor es continua apostant en oferir visites guiades en família gratuïtes els caps de setmana seguint la línia de l'estiu. Trobareu tota la info a www.visitllanca.cat

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema