06 de setembre de 2015
06.09.2015
Promoció turística

Llançà incrementa un 15% el nombre de visites a les oficines de turisme

Les dependències municipals han atès 40.000 consultes entre juliol i agost

06.09.2015 | 18:37
Imatge de la recent Fira del Mar.

Les oficines de turisme de Llançà han atès més de 40.000 consultes durant aquests mesos de juliol i agost suposant un increment d'un 15% respecte a l'estiu del 2014.

Cal destacar que la gran part s'han atès a l'Oficina de Turisme del Port de Llançà (67%), sens dubte l'epicentre turístic del municipi. A destacar les nombroses consultes ateses a l'estació de tren de Llançà, una de les principals apostes implantades per l'Àrea de Turisme de Llançà en aquest estiu 2015, i al Punt d'Informació de la Torre Romànica, que a més a més complia amb la funció d'espai d'exposició i de visita de la Torre Romànica, un dels principals recursos patrimonials del municipi.

Com ve essent habitual, la gran majoria de les consultes ateses han estat a mercats de proximitat geogràfica (Catalans i francesos) i la consulta més demanada ha estat les activitats que es poden realitzar en el municipi i els seus entorns. Per donar resposta a aquesta consulta l'Àrea de Turisme de Llançà va preparar un programa amb més de 500 activitats, les quals han estat ben valorades pels milers usuaris de les mateixes.

Segons l'Àrea de Turisme "Estem satisfets del nombre de consultes ateses a les nostres oficines, som conscients que l'increment respecte al 2015 ha estat motivat per la nombrosa oferta d'activitats que hem posat a la disposició dels nostres visitants i residents al llarg d'aquest estiu. La clau ha estat oferir programes d'activitat de qualitat, la gran majoria gratuïtes, alternatives al Sol i Platja i d'aquesta manera, fidelitzar els nostres visitants".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema