21 de agost de 2015
21.08.2015
Figueres

Figueres segueix millorant l'accés a les voreres

S'han dut a terme actuacions a l'avinguda Marignane i a la cruïlla del carrer Caamaño amb el carrer Sant Cristòfo

21.08.2015 | 23:25
Nous accessos per als vianants

L'Ajuntament de Figueres ha millorat l'accessibilitat a les voreres per facilitar el pas de les persones amb mobilitat reduïda. Concretament, s'han dut a terme actuacions en les voreres de l'avinguda Marignane i de la cruïlla del carrer Caamaño amb el carrer Sant Cristòfol.

En el cas de l'avinguda Marignane, s'han realitzat rebaixos a la vorera per millorar l'accés a tres passos de vianants.

D'altra banda, al carrer Caamaño, amb les recents obres d'ampliació de vorera, aquesta s'ha allargat fins l'encreuament amb el carrer Sant Cristòfol per tal de poder unificar les dues voreres i fer que el pas de vianants tingui una plataforma única, reduint la velocitat dels vehicles a l'hora de realitzar el gir, prioritzant el pas de vianants, facilitant el pas i millorant així la seguretat d'aquests.

El Regidor de Via Pública Quim Felip, ha assegurat que des de la seva àrea se seguirà amb el compromís de millorar l'accessibilitat tant en voreres amb dificultat d'accés o malmeses, com en les noves obres, amb l'objectiu de fer una ciutat el més amable possible per passejar, però també per facilitar el dia a dia a les persones amb més dificultats per a la mobilitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema