21 de agost de 2015
21.08.2015
Figueres

C's denuncia la falta de recursos al parc de bombers de Figueres

Jean Castel descriu "una situació on manca tot sentit comú, tant en l'estat dels recursos materials com en la renovació del cos de bombers"

21.08.2015 | 23:38

El candidat de Ciutadans (C's) al Parlament, Jean Maria Castel, denuncia la falta de inversión al parc de bombers de Figueres indicant que " "el parc ha quedat obsolet, no només per l'actual ubicació, sino per tenir unes instal·lacions sota mínims". En paraules de Castel, "el cos de bombers porta esperant un nou emplaçament més de 12 anys, i en tot aquest temps no s'ha fet una mínima inversión d'adequació real".

Jean Castel, acompanyat per l'Héctor Amelló, portaveu de Ciutadans (C's) a l'ajuntament de Figueres, afirma que la situació "s'agreuja quan, a més de la manca de material d'extinció i manteniment del mateix, s'ha reduït la dotació de personal. Tota jubilació de personal acaba sense la seva necessària substitució, reduïnt, de tal manera, l'equip de treball".

Fa escasos dies, quan mitjans de comunicación van intentar accedir al parc de bombers, es van rebre instruccions estrictes de no permetre l'accés als mitjans. En paraules de Castel "aquestes decisions, da carácter únicament polític, demostren l'opacitat que té el govern de la Generalitat, que intenta distreure als clitadans amb altres temes, més mediàtics, però sense atendre a allò que ens afecta dia a dia".

Castel conclou que "amb altres prioritats guiant el govern de la Generalitat, no ens veuríem davant d'aquest tipus de situacions que demostren la inhabilitat de un govern que porta anys sense governar, fent servir la independència com cortina de fum per tapar la seva incompetència al capdavant de una autonomía, com Catalunya, plena d'oportunitats".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema