11 de agost de 2015
11.08.2015
Àrea metropolitana

Ciutadans proposa una fusió «freda» entre Figueres i Vilafant

El darrer ple de l'Ajuntament va donar suport a una moció per a la rotonda d'accés a l'estació del TAV des de la N-260

11.08.2015 | 13:18

L´alcaldessa de Vilafant, Consol Cantenys, ha demanat a través d´una carta la col·laboració i implicació dels alcaldes empordanesos per desencallar la construcció, per part del Ministeri de Foment, de la rotonda a l´encreuament de la N-260 amb l´accés a la estació ferroviària del tren d´alta velocitat (TAV). Es tracta d´una obra llargament reclamada pels veïns i que resoldria aquest punt negre on s´ha vist augmentat el trànsit de forma notable després de l'arribada de l'alta velocitat a la comarca.
Precisament, en el ple de l´Ajuntament de Figueres de dijous passat, es va aprovar el suport a l´Ajuntament vilafantenc, amb els vots contraris del PP, que va justificar el seu vot contrari al fet que els pressupostos generals de l´Estat per al 2016 ja inclouen una partida per a aquesta rotonda.
En el marc d´aquest debat, el portaveu del grup de Ciutadans (C´s), Héctor Amelló, va posar sobre la taula la porposta d´estudiar una fusió "freda" entre Figueres i Vilafant, per tal d´optimitzar recursos entre ambdues localitats veïnes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema