08 de agost de 2015
08.08.2015
Figueres

Casellas diu que l'informe de Treball sobre la Guàrdia Urbana és "sobrer"

Considera que no reflecteix la realitat i atribueix la situació a un únic agent

08.08.2015 | 10:37

El regidor de Seguretat de Figueres, Pere Casellas, considera "sobrer" l'informe de Treball que conclou que hi ha riscos psicològics per als agents de la Guàrdia Urbana on hi ha hagut denúncies d'assetjaments i discriminació des de fa anys per més d'un agent. Per Casellas, la majoria de mesures ja s'han pres i les que no, com un protocol d'assetjament, es faran. Es presentaran al·legacions.

Malgrat que Treball detalla les reunions amb totes les parts -membres del govern i de policia- en una investigació de més d'un any, per a Casellas, no reflecteix la realitat i atribueix la situació a un únic agent a qui diu s'ha obert «un nou expedient per amenaçar tècnis i polítics del més alt nivell».

Casellas va aprofitar el ple i un prec del PP per valorar-lo. Va dir que no pretén «banalitzar-lo» però no dóna importància a la majoria del contingut. "Aquesta qüestió va ser d'algú que va aconseguir que es publiqués l'assetjament psicòlogic a la portada d'un diari". Per a Treball, en canvi, els problemes fa anys que duren.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema