04 de agost de 2015
04.08.2015
40 Años
40 Años
Turisme

Les visites guiades porten més de 500 persones a Llançà

L'oferta gratuïta de 8 visites guiades setmanals en familia dóna un gran valor afegit a la destinació

04.08.2015 | 16:11
Una visita guiada a la vila

Durant l´estiu 2015, s´ha proposat des de l´Àrea de Turisme de Llançà un extensiu programa de visites guiades gratuïtes denominat "Descobreix el nostre territori". Aquest programa compleix la seva onzena edició i és operatiu durant les mesos de juliol i agost.

Aquest conjunt de visites dona la possibilitat als visitants i residents de la zona de realitzar visites guiades en família tot descobrint històries i llocs a través de pirates, observant estels, coneixent les principals platges i secrets del Cap de Ras, descobrint els sons que genera la fauna del Cap de Creus, coneixent el parc natural de Cap de Creus de Llançà, descobrint la vida i obra del reconegut pintor Martinez Lozano o aprenent el Llançà mil·lenari a través d´una visita guiada teatralitzada pel Monjo Crispí o una visita on es presenten fotos antigues de Llançà i els usuaris interactuen amb el guia comparant-les amb la imatge actual del municipi.

Cal remarcar que totes les visites son gratuïtes i molt orientades en fer-les amb tota la família. Aquest clar objectiu ha generat que més de mig miler d´usuaris participessin a les activitats aconseguint una mitjana de 15 usuaris/sortida durant aquest mes de juliol.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema