El jutjat de primera instància i instrucció número 6 de Figueres ha arxivat la denúncia per presumptes delictes contra la llibertat sindical i prevaricació presentada pel representant del sindicat CSI-F a l´Ajuntament de Figueres contra l´Alcaldessa Marta Felip.

?En el mateix sentit, també ha quedat arxivada la denúncia per presumpte delicte de coaccions, discriminació laboral i falsedat documental presentada pel mateix representant sindical contra dos comandaments de la Guàrdia Urbana de Figueres. El jutjat resol també l´absolució d´un comandament de la Guàrdia Urbana d´una denúncia presentada pel CSI-F per presumptes vexacions injustes.??El sindicat CSI-F ja va ser condemnat per injúries a un comandament de la Guàrdia Urbana publicades a les xarxes socials d´aquest sindicat.

El jutjat contenciós administratiu 1 de Girona resol també, prèvia obertura d´un expedient disciplinari per part de l´Ajuntament, que s´amonesti i sancioni aquest agent, representant sindical del CSI-F a l´Ajuntament de Figueres.

?L´Ajuntament de Figueres lamenta que aquest sindicat, representant d´una part dels treballadors de l´Ajuntament, judicialitzi el dia a dia de la feina de la Guàrdia Urbana, i publiciti totes les accions judicials que emprèn contra l´Ajuntament donant informació distorsionada i poc fidel a la realitat, sense informar de les resolucions finals d´aquests processos i espera que aquestes últimes denúncies arxivades generin un canvi d´estratègia d´aquest sindicat i l´obertura d´una nova etapa on el respecte i el diàleg siguin la base de les relacions amb l´Ajuntament.