12 de abril de 2015
12.04.2015
Municipals 2015

ERC-MES vol tornar a situar Figueres "en un lloc destacat"

El programa recull "propostes amb un nivell d'exigència molt alt, però que són possibles i estan pensades tocant de peus a terra"

12.04.2015 | 15:17
ERC-MES vol tornar a situar Figueres \"en un lloc destacat\"
Play
ERC-MES vol tornar a situar Figueres "en un lloc destacat"

Albert Testart va presentar ahir el programa de govern d'ERC-MES per a Figueres. El candidat a l'alcaldia el considera un "programa de govern ambiciós i realista". Compta amb dos objectius fonamentals: "fer que Figueres torni a ser una ciutat acollidora per viure-hi i per visitar-la. I situar-la en un lloc destacat dins del mapa de les grans ciutats de Catalunya".

Al parer de l'alcaldable d'ERC-MES, el programa recull "propostes amb un nivell d'exigència molt alt, però que són possibles i estan pensades tocant de peus a terra. Ens serviran per treure Figueres del punt mort on es troba". Les accions s'estructuren al voltant de quatre grans eixos que cerquen, entre altres, recuperar el pols comercial de Figueres; tenir la ciutat cohesionada socialment, accions per fomentar l'activitat econòmica i accions que facin incrementar els serveis de manteniment de la ciutat com ara crear regidors de districte i potenciar una guàrdia urbana de proximitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook