La cap de llista del PP a Figueres, Maria Àngels Olmedo, repetirà com a candidata a les properes eleccions. Ahir es va aprovar el nomenament en la reunió del Comitè Electoral del PPC. El grup espera incrementar el nombre de regidors avalats per la feina feta fins ara.

La candidata popular ha explicat que "durant aquests 4 anys hem fet una oposició ferma i responsable posant la ciutat i els figuerencs en el centre de la nostra acció política i fugint d'interessos partidistes". Ha afegit, comparant-se amb altres grups, que "cosa que no han fet altres formacions polítiques que s'han dedicat, elles sí, a portar al ple de l'ajuntament temes que res tenien a veure amb la millora de la ciutat de Figueres i de la qualitat de vida de la seva gent, i que només perseguien desgastar l'actual Govern de l'Estat liderat per Mariano Rajoy".

El grup de Figueres està acabant d'enllestir el programa electoral que explicaran mitjançant una campanya directa amb els ciutadans. En aquest sentit ha posat de manifest que "des del grup municipal del PP de Figueres fa mesos que ja estem treballant en aquest sentit, exemple d'això és la campanya que vàrem dur a terme al llarg de diversos mesos per recollir de primera mà dels ciutadans les seves propostes".

M. Àngels Olmedo es va presentar per primer cop a les eleccions municipals de 2011.