Aquesta setmana s'han posat en marxa les obres previstes per connectar la Creu i el Pedró i per completar la millora de l'esplanada de l'avinguda Francesc Macià.

En el primer cas, es tracta de millorar la connexió i els accessos per a vianants de la Creu i la torre del Pedró. Així, es refaran les escales que van del carrer Vista Alegre al carrer de Gràcia per fer-les més agradables per al vianant, incorporant un espai de descans-mirador en un tram intermig. Des del carrer de Gràcia, es podrà connectar amb la torre del Pedró amb una nova escala que es crearà a la paret que cal fer per consolidar la penya a la zona de l'Oberta. Així, els vianants s'estalviaran de fer una volta important per poder pujar o baixar de la zona de la torre del Pedró.

Paral·lelament, també han començat els treballs de la segona i última fase de millora de l'esplanada de l'avinguda Francesc Macià, coneguda també com la zona de Barrakes per la Festa Major. L'any passat ja es va fer una primera fase, pavimentant una part d'aquest espai public. Ara, es pavimentarà la resta i es crearan zones de vegetació que facin aquest espai més amable.

Aquests treballs està previst que s'hagin completat aquesta primavera.