13 de novembre de 2014
13.11.2014

Comerç Figueres celebra els 40 anys del Teatre-Museu amb el «Dalírium 40»

Les activitats començaran aquest dijous amb la presentació d´una obra especial d´Agitart

13.11.2014 | 12:23
L´espai Jeep del Dalírium a la placeta baixa de la Rambla.

Una rua amb batucada i figures de llum i paper, una dansa feta per l´ocasió per part d´Agitart, la inauguració de l´exposició d´Ingràvid d´Artistes Km. 0 a l´espai Aljub i un sopar íntim en un dels espais Dalírium amb Marc Joli, Top Chef de Cal Músic, obriran els 10 dies d´experiències de compra Dalírium, 40 activitats efímeres.

L´entitat –que agrupa comerç, hotels, restaurants, oficines i despatxos de la ciutat– ha programat un gran esdeveniment per commemorar els 40 anys de l´obertura del Teatre-Museu Dalí.

Amb una participació activa de pràcticament 70 empreses associades i amb la col·laboració de tots els associats de l´entitat –més de 300–, aquest dijous, 13 de novembre, es donarà el tret de sortida a Dalírium que durarà fins al dia 22.

La web www.dalirium.cat disposa dels continguts i la programació d´aquest esdeveniment i a través d´aquesta web la gent es pot inscriure al sorteig de les diferents propostes Dalírium: habitacions a 40 euros, habitacions amb entrades al Museu a 50 euros, habitacions amb visites guiada i entrada a 60 euros i Menús Dalírium a 40 euros per a dues persones. El sorteig dels inscrits es farà el 12 de novembre i es donaran a conèixer a través del mateix web. Mentre comencen a arribar les primeres reserves de l´acció Dalírium turístic i gastronòmic, una àmplia agenda complementarà l´experiència de compra o dels visitants durant l´esdeveniment.

Presentant el tiquet de compra de 40 euros o superior al contenidor Dalírium Comerç Figueres de la Rambla es poden guanyar premis de salut i bellesa, sopars íntims o fer tallers.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema