11 de novembre de 2014
11.11.2014
L'Escala

L'Escala fa un cens del comerç del nucli antic

L'Ajuntament presentarà els resultats de l'estudi durant una jornada sobre comerç que tindrà lloc el proper dia 24 de novembre

11.11.2014 | 12:03

L´Ajuntament de l´Escala ha elaborat un cens sobre el comerç del nucli antic de la vila, que permetrà tenir coneixement sobre l´activitat que s´hi desenvolupa. Segons ha explicat el regidor de Promoció Econòmica de l´Ajuntament, Rafel López, aquest cens permetrà ser objectius a l´hora d´emprendre iniciatives municipals. "Aquest cens comercial és una eina molt important que ens ajudarà a dur a terme algunes iniciatives", remarcava López a la televisió local de l´Escala. Aquest cens ha estat promogut per l´Agència de Desenvolupament Econòmic i Turístic (ADET), que aplega els principals actors del municipi.

Els resultats d´aquest estudi sobre el comerç del nucli antic de l´Escala es presentaran en el transcurs de la jornada sobre l´activitat comercial, turística i de serveis que s´ha programat pel dilluns dia 24 de novembre, de dos quarts de deu del matí a les dues del migdia i de dos quarts de quatre a les sis de la tarda, a la sala d´actes municipal. Les inscripcions gratuïtes es poden fer a través del correu electrònic turisme@lescala.cat o bé trucant al telèfon de l´Oficina de Turisme 972 77 06 03.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema