06 de novembre de 2014
06.11.2014
Medi ambient

L'ACA adequa la llera d'un torrent de Ventalló

L'actuació ha fet possible millorar la capacitat de desguàs i reduir el volum de massa vegetal potencialment arrossegable en cas d'avinguda

06.11.2014 | 15:44

L´Agència Catalana de l´Aigua ha dut a terme els treballs per recuperar la secció natural de desguàs d´un tram de la llera del torrent Gran, en el terme municipal de Ventalló, a la comarca de l´Alt Empordà. Concretament s´ha treballat en una zona d´uns 300 metres de longitud, aigua avall del Rec del Molí.

Aquesta actuació l´ha dut a terme Forestal Catalana SL, en virtut del conveni de colaboració signat amb l´Agència Catalana de l´Aigua. L´actuació, finançada íntegrament per l´ACA i desenvolupada en un tram de llera que transcorre per zona no urbana, ha consistit bàsicament en actuacions de desbrossada, tala de canyes i eliminació de restes vegetals.

Els treballs han permès recuperar la totalitat de la secció hidràulica del torrent, donant així una major capacitat de desguàs de la llera i reduir el volum de massa vegetal potencialment arrossegable en cas d´avinguda.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema