La millora de les voreres de part de l´avinguda Riells i del carrer Llevant són les dues primeres actuacions que s´han posat en marxa dins la partida de cap a 700.000 euros en millores viàries que es va aprovar a finals d´any amb càrrec al superàvit municipal.

Al carrer Llevant, un dels més amples del municipi, s´ha decidit eliminar els grans parterres que es van deixar enmig de la vorera en la seva urbanització, els quals provocaven problemes de neteja i d´imatge, deixant d´aquesta manera una vorera àmplia i uniforme. Aquesta havia estat una llarga reivindicació veïnal, que ja s´ha començat a executar.

Un altra vial que ja està també en obres és l´avinguda Riells, un dels principals accessos al municipi. De moment, s´actuarà en el tram que va des del carrer Tarragona fins a l´avinguda Montgó. En aquest cas, es tracta d´una renovació de més profunditat. En aquest sentit, s´ampliaran les dues voreres, eliminant les places d´aparcament en línia de la banda nord, pràcticament desocupades en la seva totalitat durant bona part de l´any.

Actualment, les voreres d´aquest tram de l´avinguda Riells són molt estretes i amb aquesta actuació es vol afavorir l´ús per als vianants i donar una millor imatge a un dels vials de major circulació i per on més accedeixen els visitants del municipi.

Totes aquestes actuacions s´han programat de forma que les puguin anar executant petites empreses locals, ajudant d´aquesta manera a un sector dels que més ha notat els efectes de la crisi econòmica.

En els propers mesos estan previstes altres actuacions dins aquest pla d´inversió, entre les quals hi ha completar la millora de l´esplanada de l´avinguda Francesc Macià, un skatepark o un giratori a la perillosa cruïlla dels carrers del Puig i dels Recs, al barri Rosa Lau.