Amb una recollida solidària de joguines, Roses Comerç, amb la col·laboració de Creu Roja, arrenca la campanya de Nadal, que també inclou un sorteig d´un viatge. Poden optar al premi totes les persones que comprin en alguns dels establiments associats a Roses Comerç i l´Estació Nàutica Roses-Cap de Creus. Els clients que facin ús de la targeta comerç també obtindran descomptes.

Roses Comerç vol que aquesta campanya serveixi per fer una contribució solidària, i, amb el lema La solidaritat, un bon regal, es farà una recollida de joguines ­-del 17 al 31 de desembre- al local de l´entitat, situat entre l´avinguda Ginjolers i l´avinguda Girona de Roses, en horari de matí, i també en establiments col·laboradors (els punts de recollida es poden consultar al web de l´associació: www.acoroses.com).

El president de Roses Comerç, Miquel Gotanegra, i el president de Creu Roja Roses, Jordi Segura, han presentat la campanya que té per objectiu que cap nen del municipi es quedi sense una joguina per a Reis. El president de Roses Comerç ha destacat la importància de la responsabilitat social de les empreses i la necessitat de sumar esforços amb entitat solidàries com Creu Roja. El president de Creu Roja ha demanat que les joguines siguin noves, no bèl·liques i que no portin piles.

En el marc de la mateixa campanya, es farà un concurs, adreçat a nens de fins a 11 anys, de dibuixos solidaris relacionats amb l´època nadalenca i un altre concurs de frases curtes amb un contingut relacionat amb el lema escollit. Tots els dibuixos i frases s´hauran d´enviar al correu de Roses Comerç acor@acoroses.com. El dibuix guanyador i el lema escollit formaran part dels cartells que es dissenyin per a la campanya de Nadal de l´any vinent.

Els guanyadors del dibuix i la frase solidària rebran un premi de 50 euros cadascun per part de l´associació perquè puguin comprar a qualsevol dels comerços associats.

A més a més, l´associació ha tingut una tercera iniciativa: Sortejar un viatge al Carib entre els clients que facin compres en algun dels 240 establiments associats a RosesComerç i Estació Nàutica.