23 de setembre de 2013
23.09.2013
"Mou-te per un aire més net"

Figueres celebra la Setmana de la mobilitat sostenible i segura

S'organitzen, entre d'altres, activitats per a escolars i una sortida en BTT amb el Consell i d'altres ajuntaments

24.09.2013 | 19:13

Des d´aquest dilluns 23 de setembre, i fins al 27, tindrà lloc la setmana de la mobilitat sostenible i segura a Figueres, aquest any titulada "Mou-te per un aire més net". Durant aquests dies, l´Ajuntament i altres entitats de la ciutat han organitzat diverses activitats que tenen com a objectiu potenciar aquests valors.

Per tal de conscienciar als ciutadans que actuïn de forma responsable a l´hora de moure´s, Figueres dedica aquests dies del calendari a divulgar la idea a partir de diferents activitats que van adreçades a un públic heterogeni.

Per exemple, les escoles de la ciutat pintaran la Rambla i el carrer Sant Pau, un taller per als més petits que ja s´ha realitzat altres anys i amb èxit. Un altre acte, aquest destinat a un públic més adult, és una conferència sobre accidents de trànsit i canvis d´actitud per una mobilitat segura. La xerrada anirà a càrrec de Rosa Sanvicens i Lourdes Andreu, presidenta i coordinadora de l´Associació TRACE. Per últim, el dia 29, el Consell Comarcal i diferents ajuntaments organitzen una bicicletada amb BTT, d´un recorregut circular de 33km.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook