El Festival d´Entreteniment Digital Roses se celebra a partir d'aquest divendres, dia 20, i fins diumenge a les instal·lacions del Teatre-Palau de Congressos Roses. L'entreteniment digital, en aquesta convenció, inclou totes aquelles activitats que fomenten l'oci a través d´una plataforma digital, ja sigui, una consola, un ordinador, un mòbil, una tauleta o a través d'uns altaveus.

El festival obre les portes a 2/4 de 8 del vespre d'aquest divendres i en farà la conferència inaugural Marc Teixidor, representant Esguard Edicions, que va llançar al mercat la primera publicació en català nadiua per a tauletes: la Revista ESGUARD.

Durant tot el cap de setmana, hi ha programats diversos tallers i conferències, amb el suport de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona.

Aquesta convenció dedicada a les noves tecnologies s'ha estructurar en tres eixos principals: Un showroom, on les diferents empreses col·laboradores disposaran d'un espai per poder promocionar els seus continguts, productes i articles de tecnologia; les conferències, amb la participació de diferents experts i professionals que presentaran les novetats i experiències en el sector de l´entreteniment digital. I un ampli espai dedicat a l'oci, tant a la plaça de davant del teatre com a la sala principal. Aquí trobareu punts de dj en directe, de videoart i tallers de diversos continguts, entre els quals hi ha el d'ensenyar els infants a usar un ipad.

Trobareu més informació a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.