Dilluns passat, l'Ajuntament de Roses va dur a terme una junta de Govern Local amb la mesa de contractació i la gerència d'Urbanisme. A la Junta de Govern Local es van donar dues llicències d'obres i es van fer cinc comunicacions prèvies per fer petites obres, ja que aquestes no necessiten una llicència perquè es duguin a terme.

A més, es va anunciar la contractació del grup Giroprotect perquè s'encarregui del servei contra la plaga urbana. Aquesta és una societat rosinca jove i dinàmica, amb molta experiència en el sector mediambiental. De moment la contractació està coberta fins a finals d'aquest any però s'estan estudiant i preparant les condicions per fer un contracte ja de caire anual.

També s'ha contractat la tanca nova que delimitarà el Montserrat Vayreda i per fer les obres es s'ha contractat l'empresa que té el pressupost més econòmic, en aquest cas és Sinorma de Roses. També s'han adquirit els uniformes per a la policia local, es necessitarà un total de 10.963 euros i també s'ha contractat a una empresa local. Per reparar les obres del teatre s'ha contractat a l'empresa Marc Arnau Badal amb un pressupost de 20.274 euros. Per la ampliació de les voreres i la creació de passos adaptats per minusvàlids s'ha contractat a l'empresa Latruman amb un pressupost de 12.949 euros. Finalment, s'ha licitat la remodelació de la planta baixa de Ca l'Anita, que serà una sala d'exposicions, per 36.819 euros a Construccions Vinyas.