La Fira Estiu, la fira de les rebaixes de Roses Comerç, s´havia programat per a dissabte a la tarda i per a diumenge tot el dia (24 i 25 d´agost), però dissabte, malgrat la valentia dels comerços de voler muntar les parades, van haver de plegar veles quan va caure el ruixat.

En compensació, diumenge, l´activitat comercial de la Fira Estiu va ser molt dinàmica i constant i les vendes van anar molt bé, segons ha explicat el president de Roses Comerç, Miquel Gotanegra.

Les xifres de participació són similars a les d´edicions anteriors: hi ha hagut disset empreses instal·lades en vint-i-dues veles que donen un disseny molt unitari a l´espai on se celebra la Fira Estiu, la cèntrica plaça Catalunya. Gotanegra es mostra satisfet dels resultats de la fira, sobretot perquè "és un encert" fer-la l´últim cap de setmana d´agost. "Són unes dates en què encara hi ha molta afluència de turistes, i visitants, i a més hi ha la gent del poble que també respon molt bé a la fira", ha assenyalat el president de Roses Comerç.

Els comerciants estudien fórmules per beneficiar els seus clients a l´hora d´aparcar. Gotanegra considera que l'ampliació de zones blaves ha estat positiva i ara busuqen nous al·licients comercials, com ara oferir trams horaris gratuïts per a afavorir la mobilitat dels compradors.

Podeu llegir la notícia a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.