22 de agost de 2013
22.08.2013
Curs vinent

L'Escala redueix un 25% les quotes de la bressol

Les famílies empadronades hauran de pagar aquest curs 135 euros/mesi els d'altres municipis hauràn de pagar 173 euros/mes

22.08.2013 | 12:48

L'Ajuntament de l'Escala va decidir en un ple extraordinari aquest dimecres al matí que les quotes de l'escola bressol municipal Ballmanetes seran un 25% més baixes el proper curs. Ja fa poc es va aprovar que es faria una baixada del 14% però el consistori va decidir ampliar aquest desenç de les quotes fins a un 25% per tal de fer possible que la majoria de les families puguin fer ús del servei en aquests moments de crisi.

Per tant, un cop aplicada aquesta nova reducció les famílies que estiguin empadronades a l'Escala hauran de pagar aquest curs 135 euros/mes, en canvi, aquells alumnes els quals les families siguin d'altres municipis hauràn de pagar 173 euros/mes. El ple també va aprovar que el servei d'hora d'acollida (quan les famílies porten els fills abans de l'hora oficial per motius laborals) sigui gratuït. "Esperem que amb totes aquestes mesures posem les bases per mantenir la viabilitat d'aquesta escola bressol i que es puguin inscriure un nombre més alt de criatures", va remarcar l'alcalde de l'Escala, Estanislau Puig. Ja fa uns mesos es va crear una beca que cobreix el 50% del cost del servei de menjador per a famílies amb pocs recursos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema