L'Ajuntament de l'Escala, la Unió de Botiguers i Empresaris Turístics i la Cambra de Comerç van signar divendres un acord per potenciar la dinamització comercial. Es tracta d'un acord emmarcat en el programa "Fes la bossa", amb què es pretén interrelacionar les diferents associacions de comerç i turístiques de les comarques gironines, amb l'objectiu que les accions promocionals s'estenguin d'un municipi a l'altre.

D'aquesta manera, des de l'Escala es poden fer accions que tinguin com a premi una estada en una altra punt de la demarcació, i a l'inversa, des d'altres municipis donar premis vinculats amb l'Escala.

"Posar en contacte les diferents poblacions per promoure el comerç i el turisme és una bona idea i esperem que es vagin concretant idees i iniciatives, que poden ser especialment bones fora de temporada", remarcava l'alcalde de l'Escala, Estanislau Puig.

El president de la Cambra de Comerç, Domènec Espadalé, apuntava que aquest projecte pretén anar sumant nous municipis progressivament i tenir disponibles les diferents ofertes per diferents sistemes, incloses una aplicació mòbil o la web.

Per a Eloi Ballester, president de l'UBET, "aquesta és una bona oportunitat per donar a conèixer l'Escala" i ja s'està pensant com participar a través de packs que podrien ser per dies i caps de setmana, implicant els diferents sectors comercials i turístics del municipi.