16 de agost de 2013
16.08.2013
Guardons

El Consell convoca la tercera edició dels premis Nayra

Els guardons reconeixen l'acció de les entitats que promouen la igualtat de les dones nouvingudes

16.08.2013 | 10:43

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha convocat la tercera edició dels Premis Nayra de bones pràctiques per a dones d'origen immigrant. Aquesta convocatòria, de caràcter biennal i d'àmbit internacional, té com a finalitat premiar i reconèixer projectes que fomentin la igualtat d'oportunitats de les dones nouvingudes.

Aquest premi reconeix l'acció de les entitats i institucions que porten a terme accions en aquest àmbit i promou compartir coneixement sobre experiències i projectes que tenen com a finalitat la igualtat d'oportunitats de les dones d'origen immigrant.

Poden presentar projectes tots els col·lectius de ciutadania organitzada, entitats i administracions locals d'àmbit nacional, estatal i internacional que hagin dut a terme projectes d'intervenció per a dones d'origen immigrant. Els projectes han d'estar en curs o haver finalitzat durant l'any 2012.

El termini de presentació de projectes ja és obert i finalitza el proper 4 d'octubre. Els projectes s'han de presentar via telemàtica al web de l'Observatori de les Dones Immigrades que trobareu a la pàgina web del Consell on s'inclouen les bases del premis i tota la informació per accedir a aquesta convocatòria.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema