El proper divendres 6 de setembre se celebrarà, a l'auditori Narcís Monturiol del Cercle Sport Figuerenc el seminari de winebranding Marca Vi 2013, que pretén ser una eina per a tots aquells negocis -cellers, restaurants, hotels, enoteques, empreses turístiques, etc.- i destinacions, que vulguin crear marca a l'entorn del vi i comunicar-la eficientment. El seminari compta amb el suport de l'Ajuntament de Figueres, la Ruta del Vi de la DO Empordà i la Denominació d'Origen Empordà, entre altres, vol ser una pas més cap a la professionalització de la Mostra del Vi de l'Empordà. El preu de les inscripcions serà de 50 euros.

"Una de les especificitats que tenim a l'Empordà són els seus vins, quelcom exquisit", va recordar el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres, Manel Toro, el qual va apostar per "professionalitzar" la Mostra del Vi de l'Empordà, que enguany se celebrarà del 5 al 8 de setembre a la Rambla de Figueres.

La personal sommelier Laura Masramon dirigirà també un tast horitzontal -de l'anyada 2009- de set cellers de la DO Empordà.