Renfe incrementarà un 18% la seva oferta de places en el TAV i Llarga Distància amb motiu de la Setmana Santa, segons ha informat la companyia ferroviària. Així mateix, es reforçaran els serveis de Mitja Distància, de manera que els passatgers que es desplacin a partir d'aquest divendres disposaran de 135.000 places addicionals. En relació als trens de gran velocitat, l'oferta s'augmenta un 5% respecte l'any passat en el mateix període, amb més trens en diversos corredors arreu de l'Estat, entre aquests el de Madrid-Barcelona-Figueres i els serveis sense parada a Madrid entre Catalunya i Andalusia.

En general, els trens regulars es reforçaran amb més places durant els dies més significatius de sortida i tornada, divendres i dissabte 22 i 23, dimecres 27, diumenge 31 i dilluns, 1 d'abril. Així mateix, també es posaran en circulació diversos trens especials des de Madrid i des de

Barcelona, fins a la Corunya, Gijón i León.

En relació als serveis TAV, Renfe incrementarà els serveis del corredor Madrid- Girona-Figueres, que des de la seva implantació al gener estan tenint un índex molt alt d'ocupació, i també hi haurà més trens de Barcelona a Sevilla -menys de 5 hores de viatge- i de Barcelona a Màlaga. Aquest últim tindrà enllaços amb Granada, Jaén, Huelva i Cadis.

D'altra banda, s'avança l'arribada a Barcelona del Trenhotel Barcelona-Granada, de manera que permeti l'enllaç des de la ciutat andalusa cap a Figueres i París i, de la mateixa manera, es retarda la sortida de Barcelona per a l'enllaç invers.