Les oficines de Turisme de l'Escala han rebut aquest divendres, a la fira internacional de turisme de Madrid, Fitur, el reconeixement a la Qualitat pel servei que estan prestant. La secretària d'Estat de Turisme, Isabel Borrego, feia entrega de totes les acreditacions de la Q de qualitat corresponents a l'any 2011.

En representació de l'Escala, han rebut aquest reconeixement l'alcalde, Estanislau Puig, i la regidora de Turisme, Mariona Muñoz, que han visitat també l'estand del patronat de Turisme Costa Brava Girona, en què hi ha un apartat dedicat a l'oferta de l'Escala. Aquest any s'ha volgut fer especial incidència al turisme actiu, amb aspectes com el senderisme o la propera Marató d'Empúries.

Les oficines de Turisme de l'Escala són les primeres de l'Empordà en aconseguir aquest reconeixement.

Aquesta tardor ja s'havia rebut una acreditació del reconeixement de la Q de qualitat per a les Oficines de Turisme de l'Escala, coincidint amb la celebració de la 31a Festa del Gremi de l'Hostaleria que organitzava l'Associaació d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre.

L'Escala està fent un esforç important per promocionar-se qualitativament com a destinació turística. En aquest sentit, en els darrers anys s'han aconseguit les certificacions ambientals europees EMAS III i ISO 14001 per a les principals platges de l´Escala o la innovadora certificació Safe Destination (Destinació Segura) i, juntament amb la resta de municipis de la badia de Roses, s'ha assolit entrar al Club de les Badies Més Belles del Món.