Rull transmet a Lluís Puig que defensarà els seus drets i que "ben aviat" s'asseurà a l'escó del Parlament

Aquest diumenge ha tancat a Prats de Molló la ronda de visites a diputats a l'exili

El president del Parlament de Catalunya, Josep Rull, amb el diputat Lluís Puig i una fotografia del president Macià de fons

El president del Parlament de Catalunya, Josep Rull, amb el diputat Lluís Puig i una fotografia del president Macià de fons / ACN

ACN

El president del Parlament, Josep Rull, ha tancat aquest diumenge la ronda de visites a diputats a l'exili amb una reunió amb Lluís Puig (Junts) a Prats de Molló (Catalunya del Nord). En la trobada, que s’ha celebrat a la Casa Macià, el president li ha traslladat el seu "respecte i ferm compromís" en la defensa dels seus drets i s'ha mostrat convençut que "ben aviat” Puig s'asseurà al seu escó a l’hemicicle del Palau del Parlament. En el marc de la trobada, Rull també ha visitat les obres que s’estan duent a terme a la Casa Macià per convertir-lo en un espai d’interpretació dedicat a la història de Catalunya i als conceptes de residència, exili i solidaritat.

Pel president del Parlament, la Casa Macià "és un temple de dignitat nacional, d'ambició i fermesa, que pertanyerà a tota la nació, gràcies a la generositat de patriotes d'avui que esdevenen marmessors d'aquella herència tan poderosa".

Rull va iniciar la ronda de visites dijous passat a Bèlgica, on es va reunir amb el 130è president de la Generalitat i diputat del Parlament de Catalunya, Carles Puigdemont, i també ho va fer aquest divendres a Suïssa amb el diputat Ruben Wagensberg.