Mor Fèlix Millet, condemnat per l'espoli del Palau de la Música

Tenia 87 anys

Fèlix Millet en una imatge d'arxiu.

Fèlix Millet en una imatge d'arxiu. / ACN

Europa Press

L'expresident del Palau de la Música Fèlix Millet va morir ahir dimecres als 87 anys, segons han informat fonts coneixedores a Europa Press.

Millet, condemnat per l'espoli de l'entitat cultural, complia una pena de 7 anys i mig de presó per apropiar-se més de 23 milions d'euros de la fundació (dels quals només n'ha tornat la meitat), i es trobava en una situació complicada de salut.

Millet havia tornat a ingressar a la presó per ordre del jutge de vigilància penitenciària, mentre es resolia el recurs que va presentar la Fiscalia contra la decisió del Departament de Justícia de concedir-li el tercer grau per motius humanitaris. Va obtenir el règim obert el mes d'octubre passat, i estava ingressat a la infermeria de la presó Brians 2 de Sant Esteve Sesrovires (Barcelona).

Fins aleshores, el principal condemnat per l'espoliació del Palau de la Música gaudia del tercer grau en una residència privada, triada per la seva família, sense haver de pernoctar a la presó, atès que se li va aplicar un article del reglament penitenciari que permet als interns complir la seva condemna íntegrament fora de la presó.