Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada un nen de 13 anys acusat de violar una altra adolescent de 15 a Tarragona. El menor es manté en llibertat perquè, al tenir menys de 14 anys, no se li poden atribuir delictes encara i és la família la que ha de respondre pels fets. La policia catalana ha sigut alertada a dos quarts de dues de la matinada.

Segons ha avançat el Diari de Tarragona, l’agressió sexual s’ha produït en un pàrquing ubicat en el número 64 de la Rambla Nova de Tarragona. El nen de 13 anys hauria obligat la noia de 15 a fer-li una fel·lació. Ella s’hi va negar, però ell li va propiciar diversos cops perquè acabés accedint. Després la va violar i li va robar el telèfon mòbil, que posteriorment ha sigut recuperat pels agents de la policia. El mitjà afegeix que els joves havien coincidit amb un grup d’amics, i que l’agressió sexual va passar quan es van quedar a soles.

La menor ha declarat davant els Mossos d’Esquadra, que han procedit a detenir el nen de 13 anys. No obstant això, l’han hagut de deixar en llibertat perquè és inimputable. Més endavant serà la fiscalia de menors la que dictarà les mesures a prendre amb els pares del detingut, que és qui assumirà el delicte del seu fill.