Les temperatures màximes pujaran aquest dilluns entre 4 i 6 graus respecte a aquest diumenge en molts punts de Catalunya, on en diversos llocs rondaran els 20 graus, sobretot en el terç nord.

Meteocat pronostica que demà al matí el cel estarà serè o poc ennuvolat encara que de matinada augmentarà la nuvolositat en la vessant nord del Pirineu, on quedarà cobert, amb alguns clars a la tarda, i hi haurà també núvols baixos aïllats fins a primera hora en la depressió central, el massís del Port i el nord del litoral.

La temperatura mínima, demà a primera hora, serà lleugerament més alta que avui, sobretot en zones altes, mentre que la màxima serà moderadament més alta. La mínima oscil·larà entre els menys tres i els dos graus al Pirineu, Prepirineu, depressió central i extrem nord-est, i entre els dos i els set graus en la resta de Catalunya. La màxima es mourà entre els tretze i els divuit o vint graus, encara que podria ser més baixa en l'extrem nord del Pirineu.

Les temperatures màximes registrades aquest diumenge en les estacions de Meteocat fins a les 13 h s'han anotat a Torredembarra (Tarragona), amb 15,6 graus, i a Sant Pere de Ribes (Barcelona), amb 15,3. En el Zoo de Barcelona s'han aconseguit els 15,2. Les mínimes, per contra, s'han registrat en l'aeròdrom de Das (Lleida), amb menys 9,8, i en El Port de Suert, amb menys 7,1.