El tinent d'alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, ha defensat aquest dissabte que la restauració pugui començar a obrir a les tardes i als vespres. "Estem en un punt en què ens podem plantejar que l'obertura de tarda i primera hora del vespre es pugui plantejar", ha dit en una entrevista a RAC1. Batlle creu que cal anar "cap a normalitzar" els horaris de la restauració i ha a puntat que es podria fixar un horari d'obertura fins a les dos quarts d'onze o les onze de la nit. El tinent d'alcaldia ha remarcat que les restriccions actuals estan causant un "perjudici econòmic" en un sector "bàsic" per a la ciutat.

Pel que fa al toc de queda, el tinent d'alcaldia ha remarcat que el comportament de la ciutadania ha estat "exemplar" de manera general, i que "una penalització excessiva no és acceptable" i cal tractar als ciutadans "com a majors d'edat". "Un dia o un altre s'haurà d'acabar, veurem amb quines condicions i amb quin calendari", ha afegit, "ens ha de preocupar a tots que la tornada a la normalitat no comporti un perjudici des del punt de vista de l'emergència sanitària".

Batlle ha celebrat que a partir de dilluns s'aixequi el confinament comarcal i hi hagi lliure circulació de tot Catalunya. L'Ajuntament ja havia reclamat que el confinament fos almenys metropolità, per la densitat de població de la capital catalana.