Un monòlit metàl·lic d'uns tres metres d'altura i amb simbologia egípcia a les seves tres cares ha aparegut a l'arbreda Vidala de Santes Creus, situada en el municipi tarragoní d'Aiguamúrcia, on també hi ha el monestir de Santes Creus.

L'estructura de metall, buida per dins, és semblant a l'apareguda a la finals de març en una platja de Castell-Platja d'Aro (Baix Empordà), encara que aquella no tenia símbols.

Com en aquell cas, l'aparició d'aquest monòlit metàl·lic en aquest paratge ha suscitat curiositat entre els veïns.

L'alcaldessa d'Aiguamúrcia, Dolors Palma, ha assegurat a Tv3 que, pel que sembla, aquests símbols egipcis signifiquen que "el joc ha començat", i s'ha mostrat confiada que "el que sigui que hagi començat, que sigui bé".

En qualsevol cas, l'alcaldessa, que desconeix l'origen d'aquesta estructura de metall, ha considerat bona "qualsevol cosa que faci venir gent" al municipi, tot i que ha recordat que ara torna a haver-hi confinament comarcal.

"El dimecres decidirem què fem amb el monòlit, quan parli amb els companys (de l'ajuntament) i vegem l'interès de la gent a tenir alguna cosa així al municipi", ha afegit l'alcaldessa