L'acte reivindicatiu dels empresaris catalans per al pròxim 4 de març va prenent forma. A les patronals Foment del Treball i Pimec i el Cercle Eqüestre, s'han sumat més de 150 organitzacions empresarials, professionals, socials i culturals.

Està prevista l'assistència d'unes 500 persones a l'Estació de Nord de Barcelona, un lloc amb capacitat per a unes 2.000, per a complir amb les restriccions sanitàries. A més d'entitats i organitzacions, s'espera que intervinguin també «empresaris representatius».

El manifest de l'acte, sota el lema «Ja n'hi ha prou, centrem-nos en la recuperació», condemna els actes violents després de les manifestacions dels últims dies i destaca l'«esgotament» tant de la ciutadania després dels sacrificis de la crisi financera del 2008 i els actuals per la covid-19, segons uns dels esborranys que s'estan elaborant. Alhora, critiquen la «paràlisi» del Govern davant els últims esdeveniments i defensen el paper dels cossos de seguretat, reclamen la constitució d'un Executiu català «estable» que prioritzi la recuperació econòmica.

Una altra de les exigències va dirigida al Govern central, al qual li reclamen ajudes directes a les empreses per valor de 50.000 milions d'euros, com han fet altres països de la Unió Europea (UE).