L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, i la seva esposa, Marta Ferrusola es troben confinats després d'haver donat positiu per covid-19, segons han confirmat fonts de la família.

El matrimoni es troba bé, però preocupa la seva edat -Jordi Pujol té 90 anys i Marta Ferrusola, 85-, que els situa com a població de risc. A més, la matriarca del clan es troba convalescent d'un greu accident domèstic que va sofrir fa uns mesos.

Ferrusola, convalescent

El passat mes d'agost, Ferrusola va ser traslladada en helicòpter a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona, on li van diagnosticar una hemorràgia interna i diversos traumatismes i fractures a conseqüència de l'accident, provocat en ensopegar en les escales de la seva segona residència a Queralbs.

Segons han informat fonts de l'hospital a l'agència EFE, Ferrusola continuarà la recuperació a l'hospital sociosanitari Pere Virgili de Barcelona.

Ferrusola és mare de set fills i es troba actualment processada al costat de tota la família Pujol Ferrusola per l'Audiència Nacional.