02 de gener de 2021
02.01.2021
L'Empordà
Miquel Iceta

«M'agradaria tenir a Catalunya un Govern com el d'Espanya»

El primer secretari del PSC, amb la seva renúncia en favor de Salvador Illa com a candidat socialista el 14-F, ha protagonitzat un canvi de guió que pot trastocar les eleccions catalanes

02.01.2021 | 06:30
Miquel Iceta, durant l'entrevista a la seu del partit al carrer Pallars de Barcelona.

Primer secretari del PSC. Miquel Iceta Llorens compta amb una llarga trajectòria dins del PSC. Ha estat regidor i diputat al Congrés i al Parlament. Va ser un dels ponents de l'estatut del 2006, i des del 2014 és el màxim dirigent dels socialistes a Catalunya, càrrec que ha ocupat durant els convulsos anys del procés.

Miquel Iceta (Barcelona, 1960) comença el 2021 alleujat, després de fer públic que cedeix el testimoni a Salvador Illa com a candidat del PSC a la Generalitat. «No faig un pas a un costat, l'últim que va fer una cosa així a Catalunya es va fotre una llet», fa broma. Un cop d'efecte anunciat a dos dies d'acabar l'any, del qual durant mes i mig només van estar-ne al corrent uns pocs. Entre els papers repartits damunt de la taula del seu despatx figura un cartell electoral amb la seva cara, que finalment no veurà mai la llum.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook