La Fundació PIMEC i l'Alt Comissionat contra la Pobresa Infantil s'han reunit avui per establir una relació de col·laboració que permeti arribar a acords a l'hora d'erradicar les desigualtats, especialment davant la situació de crisi sanitària, social i econòmica derivada dels efectes de la pandèmia.

El president de PIMEC i de la Fundació PIMEC, Josep González, ha posat en valor la trobada i ha assegurat que -des de l'entitat- es continuarà treballant per "conscienciar al teixit empresarial a l'hora de promoure i implantar accions en la seva activitat econòmica que permetin ajudar a combatre desigualtats dins d'un exercici de Responsabilitat Social Corporativa".

Per part seva, l'alt comissionat contra la Pobresa Infantil, Ernesto Gasco, ha destacat la importància de la col·laboració públic-privada assegurant que "el treball en aliança juntament amb l'empresa privada i el tercer sector és fonamental en la lluita contra la pobresa infantil. La seva tasca és imprescindible, com hem vist durant aquesta pandèmia".

També han participat en la trobada el vicepresident de la Fundació PIMEC, José María Torres, la directora de la Fundació PIMEC, Rosa Maria Juny, i els assessors de l'Alt Comissionat contra la Pobresa Infantil, Alejandro Arias i Albert Arcanons.