El president de la Generalitat inhabilitat, Quim Torra, i la presidenta del Partit Nacionalista de Catalunya (PNC), Marta Pascal, han protagonitzat aquest dissabte una picabaralla a través de les xarxes socials. Tot plegat ha començat amb una piulada de Torra: "És impossible que el teu país sigui lliure ni socialment just si votes els pressupostos del país que et vol sotmès i asfixiat econòmicament".

Pascal ha recollit el missatge i ha carregat durament contra ell apuntant que només qui te el sou assegurat "pot viure de la retòrica". Pascal també ha criticat el bloqueig del seu partit als comptes estatals. "L'obligació dels polítics és seure a la taula, negociar, aconseguir el millor pel país i arreglar els problemes" li ha recordat.

Davant d'aquesta resposta, Torra l'ha acusat a ella de ser "l'única" que ha tingut el sou "assegurat". "Una de les anomalies de la política catalana: polítics que no han treballat mai fora de l'àmbit polític" ha sentenciat. Pascal s'ha defensat explicant que va renunciar al seu escó al Senat i que és autònoma. "Vostè cobrarà 122.400 euros/bruts l'any enmig d'una crisi econòmica brutal i a sobre ens dona lliçons als altres" ha reblat.