14 de octubre de 2020
14.10.2020
L'Empordà
Treball

PIMEC s'oposa al tancament del sector de la restauració i demana que les mesures siguin més graduals

L'entitat recorda que els focus de contagis no s'estan produint en l'àmbit laboral i demana que s'estableixin altres mesures i campanyes de conscienciació

14.10.2020 | 15:14
Josep González, president de Pimec.

Davant les noves mesures anunciades pel Govern de la Generalitat, PIMEC demana que les restriccions siguin més graduals en l'àmbit empresarial i evitar el tancament de determinats sectors com ara la restauració. Així mateix, l'entitat reclama que les mesures compensatòries anunciades pel Govern s'implementin de manera urgent en els sectors més afectats, de la mateixa manera que estan fent altres països del nostre entorn.

La patronal defensa, un cop més, que es pot garantir la continuïtat econòmica amb les màximes mesures de prevenció i seguretat per a la salut de les persones. Recorda que els focus de contagis no s'estan produint principalment en l'àmbit laboral o empresarial i demana que s'estableixin altres mesures i campanyes de conscienciació per disminuir l'activitat social, que és on veritablement s'està ocasionant la transmissió del virus.

PIMEC, segons dades del seu darrer informe que es presentarà ens els pròxims dies, avança que un 18,7% de les pimes i autònoms de Catalunya s'ha plantejat tancar definitivament l'empresa. L'entitat lamenta que aquesta xifra es pugui veure incrementada davant d'aquesta nova situació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook