El nombre de grups escolars confinats a Catalunya per un positiu de Covid-19, 133 més que els declarats divendres, segons les dades actualitzades del Departament d'Educació. En total, als centres educatius s'han detectat 1.792 casos positius, 288 més que en el darrer balanç. Del total, 1.583 entre l'alumnat, 199 entre docents i personal administratiu i deu entre personal extern. Pel que fa als confinats, n'hi ha un total de 20.398 (+3.990): 18.860 alumnes, 1.349 docents i personal d'administració i 189 personal extern.

Continuen tancades quatre llars d'infants, dues a Barcelona, una a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) i una a Almenar (Segrià).

Alt Empordà

La situació es manté estable pel que fa als grups escolars confinats però pugen el total de les persones confinades i els casos positius, respecte al darrer balanç.

A Figueres, l'institut Olivar Gran té set persones més confinades que ahir divendres (93) i a l'escola Les Mèlies de Vilafant, dotze. Apareix un cas positiu a l'escola Carme Guasch i Darné (Figueres) i un altre a l'escola Santa Cecília - ZER Les Salines de Boadella i les Escaules. Castelló d'Empúries registra tres persones confinades a l'institut però no compta amb cap grup confinat.

Grups confinatsTotal de persones confinadesTotal de casos positiusFigueres

FigueresPau

Sant Miquel de Fluvià

Vilafant

L'Armentera

Boadella i les Escaules

Castelló d'Empúries

L'Escala

Fortià

Peralada

Roses